Hej på er!!

Idag va vi ute på en rodd tur så jag hann inte skriva så mycket!! Men jag hoppas att ni inte blev alt för arga!!
De va väldigt kul att ro, eftersom jag gjorde så mycket skit!! Aaah, jag ville skoja med mina syskon så jag rodde runt i cirklar och så åkte jag baklänges, haha de tyckte att det va så trist! =D
Vi ska äta nu!!
Skriver kanske sen!! Om jag inte gör det så säger jag nu godnatt!!!
Alice

Lördag!

Jag ska gå och bada snart (Clara vill det så gärna :)) så inlägget kommer inte bli så långt!
Min tävling kommer avslutas i morgon! Så rösta på er favorit!
Vad ska ni göra idag?
jag har ingen aning!
Alice

Jag är med i Fridas tävling!

"Jag är med och tävlar hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om ett valfritt smycke från JFR"
Alice

Jag är med.

Jag är med i en tävling hos elsaa!
Alice

Ni får rösta!!

I min tävling har tre personer velat vara med så välj er favorit och rösta på den:
1.http://michellejasinkski.blogg.se/ av michelle
2.http://cindy.webblogg.se/ av cindy
3.clarafardigaspring - av min syster Clara
Och så ska jag skriva i ett inlägg att jag är med i den tävlingen så om ni inte förstår varför jag gör det så förklarar jag det nu. Alltså jag är med i den tävlingen och måste då skriva det i ett inlägg!
Godnatt på er
Alice

Fredag!!!

Nu är det fredag igen! Idag har ni sista chansen att va med i veckansbloggare!
Idag ska jag heller inte göra något speciellt. Men jag tror att jag kommer spela flöjt! Det har jag helt glömt bort!
Vad ska ni göra?
Hoppas det blir bättre väder idag! Eller vad tycker ni?
Alice

Sista inlägget idag!

Detta är mit sista inlägg idag!! I morgon kväll kommer jag ge ut resultatet av veckansbloggare!!
I dag gjorde jag ett kompisband (bilderna blev inte bra! Men det är grön-lila.), eftersom det va så dåligt väder!! Hur kan det bara regna såå mycket!!! Men jag och Clara gick och badade ändå!! Man blir ju blöt ändå!
Alice

Jag!

Jag tänkte att jag skulle lägga ut en bild på mig! Jag har ju inte gjort det någon gång!!
Bilden blev inte så fin!!
Jag tycker att det är trist att det regnar! Vad tycker ni? Regnar det hos er också?
Alice

Tävlingen!!

Jag tror att det inte är så många som är intresserad av månadensidol (ingen har röstat!!!). Så jag kommer göra veckansbloggare i stället!! Tävlingen startar idag! Om ni vill vara med så kommenterar ni: "jag är med". Jag skriver sen in ett inlägg alla som velat vara med! Och i det inlägget får ni rösta på den som ni tycker är bäst (men snälla rösta inte bara på dig! Du får också ge två röster!) Sen kommer jag lägga ut de tre med flest röster och av dem tre kommer jag lotta ut en!!!
Så om ni vill vara med så kommentera NU!!
Alice

Clara!!!!!!!!!

Godmorgon!
Jag har ju talat om min syster Claras blogg! Om någon är intresserad att titta på den bloggen så kommer adressen här clarafardigaspring.blogg.se!
Vad ska ni göra idag?
Jag kommer säkert på något roligt idag, men jag vet inte än vad jag ska göra!!
Men glöm inte tävlingen!!!!
Alice

Har ett par bilder!!

Hej, idag bakade jag och mina syskon en smulpaj!! Här kommer ett par bilder:
Det här var när den inte hade vart i ugnen än.
Och här efter att den hade vart inne i ugnen.
Jag tycker att pajen ser god ut! Vad tycker ni?
Har ni inlägget jag skrev i morse?? Om inte så kolla på det >HÄR<, det lönar sig!!
Alice

Badat!

Vi va och badade idag igen. Annars har jag bara läst en bok (en till! Om ni undrar varför jag läser så mycket, så kan jag bara säga att jag måste medge att min kusin hade rätt hela tiden!! Jag är faktiskt läs galen Eller vad tycker ni????)
Alice

Har ni...

Har ni sovit gott?
Jag somnade så sent i går, så jag är inte helt vaken en! Idag tror jag jag lägger in några bilder!!!
Vet ni vad ni ska göra idag?
Jag har ingen aning vad jag ska göra, men jag kommer säkert på något!!
Idag lovade jag att jag skulle börja med månadensidol idag och det tänker jag göra!!
Ni kommenterar bara eran favorit sångare, skådis eller så!! Så kommentera nu i detta inlägg!!
Jag kommer läsa alla kommentarer och sen på lördag kommer jag visa de tre med flest röster!!
Alice

Hej

Hej, vi kom hem från seglingen för ett par timmar sen, men jag han inte blogga eftersom vi hade gäster. Vi badade också efter att vi hade seglat (men i sillen), men sen gick vi också och badade med besöket!!!
Har inte gjort så mycket idag som man kan skriva om! Men jag undrar om någon skulle vilja göra en header till mig?
Ja jag har velat ha en ny ett tag nu (ja och så har min syster nu valt samma (smilien ska inte på något sätt ja vara dum åt någon eller liknande, men jag hittade inte någon annan!!!)
Alltså om det är någon som vill göra en header till mig så tackar jag den nu i förhand (senare säkert också!!)
Alice
Ses!

Godmorgon!

Hej! Jag hann inte skriva igår, men i morgon ska jag börja med tävlingen!!
I går va vi och badade (brrrr... de va bara 18 grader)!!
Vi ska gå och segla nu så jag måste sluta!!
Alice

Godmorgon!

Jag vet inte helt vad jag ska skriva om, men jag ville skriva ett inlägg.
Vet ni vad ni ska göra?
Jag kanske går och badar någon gång idag, men bara om vädret är bra.
men nu måste jag klä på mig.
Ses sen,
Alice
P.S. Väldigt onödigt inlägg!

Mitt sista inlägg idag!

Hej!
Jag läste klart boken jag började med igår. Den va så korkad men på ett roligt sätt. Där kommer ett recept på en macka som jag skulle tycka va superäcklig! Men slutet tyckte jag inte helt va så lyckligt.
Ska kanske gå och bada imorgon!
Godnatt,
Alice

Hej igen!

Nu har vi vart på Tullgarn slott (andra gången ;/). Men förra gången så va nästa visning först om en timme, så vi åkte till Trosa(där har jag vart så ofta ;) ). Men idag ville mina föräldrar åka dit och kolla på visningen. Man fick inte ta kort (de är alltid så snopet om man har med en och sen inte får. Jag tar därför nästan aldrig med en kamera.)! Jag kanske lägger in foton på mig senare! Men jag tror att jag inte kommer vara ute så mycket det är så blöt!!Trist!!!
Förra veckan kom jag på två nya tävlingar, men jag tar en i taget (de är lite knasiga tycker jag. Så om ni inte tycker om idéerna så skicka en kommentar!) Tävlingarna är väldigt lika men ändå. Veckansbloggare  och månadensidol!!
Veckanbloggare: Om ni vill va med så skriver ni en kommentar att ni vill va med(ni måste ha en blogg). Tävlingen går ut på att ni blir veckansbloggare! Veckansbloggare kommer att vara med i ett inlägg på min Blogg och då kommer kanske en del titta in på den Bloggen och tycka att den är bra! Jag skriver sen i ett inlägg alla som velat vara med och ni ska rösta på er favorit! De tre med flest röster kommer jag skriva på lappar och jag eller någon kommer då dra en låt och han eller hon som står på lappen är veckansbloggare!
Månadensidol: Är som sagt nästan samma! Men där kommenterar du din idol och så skriver jag alla idoler i ett inlägg och sa får ni rösta. Av de tre med flest röster lottar jag ut en!
Jag kommer börja med månadensidol den 28 Juli! Men veckansbloggare kommer lite senare, skriver när!!
Alice

Godmorgon!

Har ätit frukost precis! Det ska regna idag igen sa jag vet inte om jag kommer att kunna skriva så mycket idag(pappa använder Datorn när det regnar!). Ska klä på mig nu!
Alice

Kunde inte använda datorn före nu!

Hej, de började ösregna för ett tag sen så jag har suttit inne och börjat läsa i en bok. Redan när jag läste baksidan av boken i Bokhandeln igår, så började jag nästan gapskratta. Den första meningen är så här: Min gymnasieklass består av hälften skitar och resten idioter! Jag tyckte det var så typiskt, men kan inte förklara varför och jag blev liksom tvungen att köpa den ;)! Den heter SJUT APELSINEN (författaren har jag glömt)! Här kommer en bild:

För det började regna så lekte jag med en Katt som bor i närheten (älskar Katter)!!
Alice

Skrev inte igår

Nää, jag han igår inte att skriva ett inlägg till! Min syster Clara ville också ha en Blogg så jag fick göra en åt henne också va vi ju i Södertälje hela dan! Vi plockade Äpplen hos Mormor, de va inte störe än min tumme. De va så sura ;)!
Vi tog med dockhus möblerna som fanns i min Mammas gammla dockhus! Kommer hjälpa Clara att ställa in dem i dockhuset som finns här (de är inte särskilt snyggt (jag gjorde förra sommaren själv :D)).
Alice

Godmorgon!

Jag vet inte än vad jag ska göra idag, ju föresten vi ska åka in till Södertälje, för att min syster ska hämta hennes Pass hos Polisen. Så ska också någon Person och kolla på mormors hus. Så jag tror att jag inte kommer skriva så mycket!
Jag har hittat på några nya tävlingar som jag kan köra! Men jag har inte lust att skriva om det nu, kanske senare! Tycker ni att jag ska köra låt tävlingen som förr??
Ska ni göra något idag?
Ses,
Alice

Om ni har tittat!

Hej, jag skrev inte så mycket idag, men om ni har märkt så har jag ändrat min Profil! Ni kan gärna kolla på den. Nu förstår ni säkert att jag har ändrat min Blogg! Jag kommer alltså skriva om mig själv och hur jag har det som svensk i Tyskland!
Skriver mer i morgon,
Alice

Jag tror jag har bestämt mig!

Om man tittar på överskriften så förstår man redan vad jag menar! Jag tror jag har bestämt mig att jag kommer göra en Blogg om mig och inte mer skriva om Panfu! Ni kan själv klart fortsätta kommentera i det Temat men jag tror att de flesta tycker som jag, att det är roligare med en Blogg om sig själv! Men jag kommer inte ändra på det nu (jag är inte helt säker en om jag vill göra det), men jag kommer göra det på slutet i veckan!!
Jag har märkt att det är lättare att skriva om sig själv!!
Men på sommarlovet kommer det inte komma så många bilder, för att jag har glömt min Kamera i Tyskland och att datan är för långsam för Panfu!!!!
Panndkaka

Skriver igen!

Hej!
Jag vet inte vad jag ska göra idag och jag har heller inte vart på Panfu!
Jag har inte kollat hur många som var inne på min Blogg igår men jag tror inte det var så många! Om du inte läste min Blogg igår så skulle jag gärna vilja att du läser inlägget jag skrev igår och glöm inte att kommentera, jag kommer svara på alla kommentarer som skrivs (alltså dom som går att kommentera!).
Ses Panndkaka

Äntligen tid igen!!

Hej,
det måste vart en månad sen jag skrev sist(kanske det också va längre)! Jag är väldigt lässen att jag inte skrev, men den första vekan väntade jag på att någon skulle kommentera på min tävling! Men det var ingen kommentar som kom och jag skrev då heller inget nytt inlägg. Sen hade jag det väldigt jobbigt med skolan och sen så åkte vi till Sverige på semester. Men jag läste att Krucio har kommit till Panfu igen,men jag har inte vart på Panfu, för att det går så långsamt här(alltså i vår sommarstuga). Om ingen kommenterar sa vet jag inte om jag vill ha en Panfu Blogg utan kanske ändrar det till en Blogg som helt och hållet bara handlar om mig, mina vänner och vad jag håller på med o.s.w. Om ni bara läser min Blogg eftersom jag håller på med tävlingar så kan jag säga att jag inte kommer sluta med det, men kanske gör jag det i en annan stil. Om ni bara hittade Bloggen typ med Google eller på Panfu-Bloggen eller liknande och tycker att den är urtrist så kan ni ju skriva vad ni inte tycker om och ge mig tips. Om ni som läser min Blogg och tycker att den är bra men det fattas något så kommentera vad! Ni kan också kommentera om jag ska fortsätta med en Panfu-Blogg eller ska göra en helt normal(ni kan också skriv att jag ska sluta helt och hållet. Jag tar emot all kretik!)
Jag kanske ska börja att pyssla med olika saker och sen lotta ut dem eller liknande! Jag skulle ju kunna gör Idol Bilder eller liknande!!!
Kommentera snälla,
Alice

RSS 2.0