Hej

Vad tyckte ni om min berättelse?
( Kommentera snälla)
Tror ni att Kamaria såg rätt i kristall kulan (jag tror det) men det blir säkert spännande att prata med henne i morgon!!
Jag skulle gärna vilja träffa några av mina läsare och därför har jag gjort ett till QUIZ!!! Det kan vara lite svårt!!!
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1005311332359216&a=1&
Jag måste äta!!
Panndkaka
(P.S. lycka till med frågorna)

Kommentarer!!!

Jag försöker att följa varje kommentar och att också ta i mot alla råd med öppna armar!! Men en kommentar tyckte jag var jätte bra och det var av gabriel, han ville att jag skulle skriva fler inlägg! Jag kommer att försöka så gott jag kan, Det är bara så att jag har skola så länge.
Jag tänkte att jag skulle skriva klart berättelsen!!!!!
Brevet: (klarade inte sätta in med bild)

 

Kära Dusanba,

 

du vet väll att jag har en andel av min egen son, också om jag är

död och jag vill inte att du utnytjar vår Nick på ett sätt som jag

inte skulle tyckt om! Jag vet vad du håller på med! Och jag är inte

försjust. SLUTA upp med det !!!!! Jag hade tänkt ge dig en till

skans upoe i himmelen, om du vill ha den så låt min son gå på fri

fot!!!!!

 

Nicks pappa (Anton)

Från himmelen

 

nu förstod jag att Nicks pappa var död!!! Men hur hade han kunnat skjuta pilen så exakt? Nick såg väldigt uppskakad ut. Han gav brevet till Dusanba. Hon sa till vakterna att släppa oss. När vi var ute gick vi upp till vulkanen och berättade våra historier för varandra.

(en romantisk bild va!! ) Hans liv var väldigt hemskt, han hade aldrig varit riktigt ute i världen han hade bara vart inne i grottan och sen från grottan på väg till mig!! Jag tyckte synd om honom!!!

Några dagar senare flyttade vi ihop och jag visade honom det Panfu som låg bakom grottan!!!

Detta var ett slutet av historien och den va väl mycket bättre en den andra?!

Er Panndkaka,

 


Berättelsen!!

Hej, jag måste verkligen börja med att skriva tidigare, men jag har skola så länge!!! Jag lovar att jag skriver tidigare nästa gång!
Berättelsen:
Det var en väldigt skön känsla och jag var glad att jag hade träffat honom i mit liv också om det var väldigt kort, ja jag är ju först 13!! Jag tittade kort på honom hur han låg bredvid mig, men tittade snart upp till taket igen! Nu började jag höra ett konstigt ljud, det hördes som ett knack eller liknande!!! Det kom från taket. Kort där efter kom det en pil genom taket med ett papper runt!! Kvinnan tog pilen och tog av pappret. När hon hade tittat på pappret sa hon: You must be kidding ( om du inte förstår engelska så sa hon: Du måste skämta!!!) När jag hörde det så blev jag mer och mer nyfiken, vad som stod på den där lappen, för varje sekund som gick. Nu sa hon till Nick att det var ett brev från hans far och stannade maskinen, hon spände lås oss och gav Nick pappret. Nick reagerade väldigt konstigt. Jag undrade varför. Men vad stod på lappen?

Det får du veta i morgon!!!!
Panndkaka


Fortsättningen!!!

Jag hinner inte skriva idag speciellt mycket, men jag ville säga till gabriel att jag älskar hans blogg och att jag är jätte glad att jag får vara med på omröstningen!!!!
Vinnaren från tävlingen är: Billionaire av Bruno Mars.
Här kommer låten:
<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1q8s58mK-Cs"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/1q8s58mK-Cs" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>

Tävlingen, jag han inte!

Jag han tyvärr inte igår att skriva och då hade jag ju velat göra den nya tävlingen!!!
Därför tänkte jag göra den idag!!!!!!!!!!!
1. Best Of Both Worlds av Miley Cyrus
2. In the Cold, Cold Night av the White Stripes
3. Hello av Queensberry
4. Run This Town av Jay-Z, Rihanna och K.West
5. Billionaire av Bruno Mars
Jag hoppas att ni röstar!!!!
Berättelsens slut kommer senare eller i morgon,
Panndkaka

Hej, jag ville inte skriva så mycket igår!!

jag är ledsen om det är någon som tycker att jag skrev för mycket igår! Jag ville egentligen inte det, det blev bara så!!!!
Jag har gjort en frågesport om Panfu (jag tycker att frågorna är lätta, men ettan är lite klurig men det har ni säkert i bakhuvudet någon stans!!!)
( Klicka på länken:) http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1005220642127829&a=1&

jag skriver sen igen

Panndkaka

Berättelsens slut ( eller ändå inte???)!

Men plötsligt gick dörren av rummet och den svaret klädda typen kom in, jag såg att det var en kille med väldigt fint hår. kvinnan stannade maskinen och frågade vad han ville, han svarade att hon skulle släppa tassarna från tjejen (jag tror han menade mig). Kvinnan skrattade: Du tog med henne hit och nu vill du ta tillbaka henne! Tror du jag är så dum!!!! Hon satte på maskinen igen. Killen som hade velat rädda mig kom nu springande och låssade på spände som satt runt min mage. Han lyfte upp mig så det bara var kvar en millimeter tills maskinen skulle landat i på min panna. Han ställde ner mig på golvet, när jag plötsligt märkte att kvinnan hade ställt om maskinen så den var riktad på killen och mig, men naturligt vis mest på killen för att han hade förstört hennes planer. Jag tryckte ner killen på golvet, men kvinnan var snabb och riktade om den mot golvet. Killen sa till mig att springa, jag gjorde det men när jag kom till dörren kom det in vakter, sa jag sprang åt andra hållet. Där låg nu killen tätt tryckt mot golvet och maskinen höll på att nudda! När jag bara stirrade på hur killen snart skulle dö, bara för att han ville rädda mig, (men det förstår jag inte varför han gjorde det) kom vakterna från bakifrån och grep mig med ett fast grepp. Nu stannade kvinnan maskinen och sa: Jag förstår dig inte! Först är du på min sida och sen vill du befria fångarna som du själv har kidnappad. Då skrek killen; du vet att jag bara har gjort det för min far!!!! Kvinnan svarade: Och varför är du nu så olydig! Har du märkt att hon nu plötsligt har inre skönhet eller va!! Då teg han. Jag tänkte på den saken, var han verkligen kär i mig. Så hade ingen annan tyckt om mig förr! Kvinnan började plötsligt prata igen: Alltså du är kär, du vet att kärlek bara slutar dåligt! Då svarade killen: Det tror bara du, du kidnappade min far för att ha någon att gifta sig med. Men det vägrade min far, men så tvingade du mig och så blev jag till! Då gormade kvinnan: Kan du inte kalla mig mor några enstaka gånger, jag heter faktiskt så. Då bröt en vakt diskussionen och frågade vad de skulle göra med mig! Kvinna sa att de kunde släppa mig för att de kunde ta hjärnan av Nick (jag antog att det var killen som låg på golvet). Jag tänkte att jag skulle ingripa, det hade han ju gjort hos mig! Jag försökte att komma lås från vakten men när jag märkte att vi närmade oss dörren, så skrek jag; Om ni tar honom så måste ni också ta mig!
När vi sen efter ett paar minuter båda två låg bredvid varan på maskinen så tog han min hand. Jag kände hans värme och märkte att jag plötslig fick ett väldigt konstigt fladdrande i magen och att jag blev varm i hela kroppen...
Om det här är slutet så är det något mellan ett lyckligt slut och ett sorgligt slut!!! Men för att Panndkaka är huvud personen så vet jag ju hur det slutar och jag kan säga att det inte är här.
Panndkaka ( om ni inte vet vad jag menade med fladdrande känsla i magen, så tänk efter och läs fortsättningen på berättelsen, då får du säkert reda på det!!!!)

Hej och hej igen!!!

Vet ni vad! På fredag ska det va GULDPANDADAG!!!!!!! Jag måste absolut logga in mig på Panfu, det blir säkert jätte kul! Men jag har simning på fredagar så jag kan inte va inne så länge, men om någon vill träffa mig så kan ni skriva en kommentar. En av mina bloggläsare ska ha en fest på fredag EN FEST (klicka på länken för mer information). På Guldpandadagen ska jag också framför allt skriva klart berättelsen (jag är själv ingen guldpanda) så det blir bilder med passande kläder!!!
Om ni är intresserade på en superstjärna tävling (jag visar ett par bilder med olika superstjärnor, och så ska ni rösta) så skriv en kommentar!
Blev inga bilder Panndkaka

Tävlings resultat!!

Jag tycker att det är väldigt synd att det igen bara var en röst! Ändå om jag tycker om den personen väldigt mycket och saknar den. Men om det bara var en som röstade så blir det ju bara den låten som hon röstade på! Alltså Everytime av Britney Spears!!! (Låten följer)
YouTube - Britney Spears - Everytime
(klarar inte att visa vidion på bloggen, om någon kan hjälpa mig så skriv en kommentar)
Panndkaka

Tävlingen och min serie!!!

Idag ska jag ju ha min låttävling igen!!! Jag tycker att det kommer bli jätte spännande.
Den första låten fick jag tipsad av en väldigt bra kompis:
1. Everytime av Britney Speers
2. Say Ok av Vanessa Hugens
3. Hello av Queensberry
4. Last Man Standing av Some & Any
5. Bella´s Lullaby av Carter Burwell (Twilight)
Jag tänkte att jag kunde fortsätta på min berättelse:
När jag hade vant mig vid det mörka ljuset, så märkte jag att hålan var väldigt fascinerande byggd. Kvinnan band fast mig vid en väldigt konstig maskin. När jag en gång lyssnade vad de sa så hörde jag att de ville spänna fast mig vid maskinen och suga ut min hjärna (jag har inga kort från den delen, för att det ser så hemsk ut). Jag blev fastspänd på maskinen. När en trattformad sak kom ut och närmade sig mitt huvud så blev jag rädd...
Jag kan inte skriva längre!!!!
Panndkaka

Mitt smakprov!

Jag ville lägga in ett inlägg om mitt smakprov av en berättelse och det tänker jag också göra!
Panndkaka (jag hade ingen annan att berätta om) är en helt normal Panda. Men en kväll när hon satt framför TV hörde hon ett läskigt ljud. Hon ställde sig upp och ville kolla vad det va som hände, när teven slocknade och kort där efter också ljuset!!
Jag blev väldigt rädd när jag kände någon cigarett lukt, eller va det något annat, i närheten.
Någon la något runt mina ögon och bar mig ut ur min trädkoja. Jag började frysa lite när jag hörde någon öppna något det kan vara en baggarsluka men jag är inte säker. Jag blev nedkastad i ett hål och det där klickande ljudet som lät som en baggarsluka kom igen och när vi började röra på oss blev jag helt säker på att det var en baggarsluka.
När vi stannade så tåg någon av det som hade vart runt mina ögon och släppte ut mig, det var en stilig kvinna men väldigt skrämmande och och ruskigt kall.
jag vände mig om och såg att jag hade blivit  skörd i en blå, grå bil med någon svart typ i.
jag visste inte vad jag skulle säga, men före jag kunde komma på något kom den kalla kvinnan och förde mig in i en svart håla...
Det var mitt lilla smakprov, om ni tyckte det var bra så skriv en kommentar!

Kommentarer!!!

Jag skulle gärna vilja få fler kommentarer, jag inser att jag inte har så många läsare men ändå.
Jag har inte fått så många kommentarer om ni vill att jag ska skriva berättelser om pandor som bor i Panfu och har vart med med olika spännande händelser. Jag tänkte att jag skulle kunna skriva ett litet smak prov av mina berättelser. Men före jag gör det måste jag gå och äta, så vi ses snart igen.

Hej!!


Jag har börjat sakna den gamla staden! Jag tyckte om att den såg sådär gammal ut! Den nya staden ser så modärn ut och jag undrar ibland var i Panfu jag har hamnat. (Jag vill inte säga att ni också inte ska tycka om Staden, det är bara jag som har kvar så roliga minnen i gamla staden.) Hoppas ni är nöjda med staden.
Desutom tänkte jag att jag kunde börja med att skriva serier ( comics). vad tycker ni?
Jag skulle kunna sätta in många Bilder, där personerna säger det som händer?
Jag skulle vilja ha kommentarer om vad ni tycker!! ( Om det är tre eller mer pandor som skriver en kommentar, så kommer jag börja med serierna!)
ha det så skoj på Panfu,
Panndkaka

Tävlingen!!!

Jag glömde kolla vilken låt som vann i går!! Men nu ska jag i alla fall säga vilken låt som van:
Bad Romance av Lady GaGa!!
YouTube - Lady Gaga - Bad Romance [ Official Video ]
Här har ni veckans vinnande låt med 1 röst. ( hoppas det blir fler nästa gång)

Förlåt!!

Förlåt att jag inte skrev på så länge men jag var så upptagen att jag liksom inte han.
Men idag och i morgon gör jag ju min låt omröstning (om ni också vill vara med och välja låt så skriv en kommentar med låten) men nu kommer veckans låtar:
1. Starstrack av Sterling Knight ( ur filmen starstrack)
2. Boom Boom Pow av  The Black Eyed Peas
3. Bad Romance av Lady GaGa
4. Crank It Up av Ashley Tisdale
5. Burnin Up av Jonas Brothers
Jag hoppas att ni har lust att rösta och att ni blir nöjda med resultatet!
Er Panndkaka!
P.S.
Vad menar han med Taa-daaa! jag ser inte att det har ändrats något alls, men kanske händer något imorgon.
I alla fall bytte jag kläder!!

Nu är det snart helg!

Äntligen! Nu måste jag inte gå i skolan på ett tag. Altså i Panfu har det ju hänt väldigt mycket på sista tiden. Men det mäst spännande var tycker jag att det var när jag hörde att de skulle bygga om staden. det l¥åter ju att den ska bli hel grym, men jag tror ändå att jag kommer sakna den. Det var ju åkså där ja och min bästis träffades, men jag vill inte säga att det är dåligt. Men här följer en bild av staden!!!

unnnihk!

Hej igen!

Jag klarade det med bilderna och nu tänkte jag att jag skulle kunna ha ett par gånger i väckan ett par bilder. Det skulle säkert se mycket snyggare ut.
Idag ville jag sätta ut en bild av min bästis på Panfu nämligen unnnihk!!
Panndkaksunnnihk
Man kanske inte kan läsa namnen men den röda pilen pekar på unnnihk! Det var igår när vi var i unnnihks trädkoja, vi hade gätte kul!
Persönliche Glitzer-Grafik


Hej Hej!!

Det blev ju ett par röster till slut på tävlingen, jag blev så glad att jag fick mer en en röst i alla fal ja det blev ju 6 röster, det var roligt att se vad mina blogg läsare tycker om för låtar. Nästa tisdag kommer det nya låtar ni kan rösta på, men jag säger inte än vilka.

Vinnaren!!

Låt nummer tre vann med tre röster. Altså La La Land av Demi Lovato. ( här följer låten, tryck på länken.)  http://www.youtube.com/watch?v=nmjO1p9Oxrk
Sen kom låtarna Baby av Justin Bieber och Tik Tok av Ke$a.

Panndkaka

Tävlingen!!!

Tävlingen kommer sluta klockan 22:00, så om ni vill rösta får ni skynda er.

Hej igen!

Jag var idag på Panfu(som alltid) och hörde att man kunde spela ett nytt äventyr. Nämligen i sjukhuset, man ska hjälpa en doktor med att förstå vad Jea-Pea säger. Om ni behöver hjälp med något äventyr så kan ni alltid skriva en kommentar i min blogg (men skriv hälst med en liten förklaring vad som hände kort före des).
Jag har tänkt att jag en gång i väckan ska ha en låt tävling, nämligen på Onsdag. Jag skriver varige tisdag in fem låtar som ni kan rösta på ( skriv bara in en kommentar) den som har flest röster vinner (jag kommer naturligt skriva vinnar låten på tisdag kväll i min blogg). Och nu kommer låtarna:

1. Tik Tok av Ke$a
2. Baby av Justin Bieber
3. La La Land av Demi Lovato
4. Naturally av Selena Gomez
5. Up av Amy Diamond

Hoppas din låt vinner
Panndkaka

Hej!

Tycker inte ni också att det är hämst att Jea-Pea är sjuk? Då kan han inte sälja saker till oss Pandor, men jag tror att det är ett äventyr pågång. Att de behöver våran hjälp med att rädda Jea-Pea.
Jag skulle gärna sätta in en bild men jag måste först få reda på hur jag tar de så de åcksa handlar om panfu.

Ses i morgon
kan inte skriva mer
Panndkaka

Välkommen till min nya blogg!

Denna blogg kommer att handla om Panfu och därför vill jag att den läggs ut på Panfu-Bloggen.
I Panfu kan man alltid hitta på något roligt. Hitta nya vänner, leka med vänner, spela spel och äventyr, eller bara rocka loss.

Panndkaka

RSS 2.0