Godnatt!

Ska gå och lägga mig snart!
°*Schneeflocke*°
Hitta bilden när jag sökte på google! Men Den är så fin och sen är den ju också ritad av en någon! Jag tror det va en tjej men jag vet inte! Men den är väldigt fin!
Alice

December!

I morgon är det December!!!!! Tiden går så fort! Och det säger jag som är tretton! Gud vad gammal jag är! XD skoja! Jag vet att jag är jätte ung om man jämför med någon som är 50 eller 90 eller så!
Har matte prov i morgon!! Jag kommer aldrig gilla matte också om vår mattefröken är sjuk (det är hon!)!!! 
Alice

Godmorgon!!!

Har Orchester idag efter skolan och matte prov :-|!!
Alice

Mycket snö!!!

Hej!
Nu har det snöat ordentligt här med! Men det är mer i Sverige!!!!
Alice

Jag har...

Hej
Vi har jul pyntat idag! Vad tiden går fort! Jag tycker faktiskt att det var nyss jag blev tretton och det var i mars!!!
glömde snurra Bilden! men det är min Balkongdörr!
Alice

Harry Potter 7 del 1

Hej!
Har nu sett Harry Potter 7 del 1! Fattar inte varför de först tänkte att ha filmen från 16! Jag tycker fyran och tvåan och så mycket värre! Men det kanske bara är jag som tycker så!!!
Men den var bra! Slutet var bara lite konstigt eftersom det är första delen av två!
Alice

Godnatt!

I morgon har jag svenska prov! :S
Hoppas det går bra!!! Men ska gå och lägga mig nu!!!
Ses i morgon!
Alice

Hej!

I de två sista timmarna ritade vi av lökar och så, haha, det var jätte kul!
Annars började vi läsa tyska boken " Emil und die Detektive" vi kom till sidan 13 (det börjar på sidan 7!)! Det är så trist!
Alice

!!!snow!!!

Hej,
det snöa idag(gör det nu med!)! Inte så mycket men ändå snö! Ja, det har faktiskt inte snöat här än, så det är lite konstigt!
Alice

!!!snow!!!

Hej,
det snöa idag(gör det nu med!)! Inte så mycket men ändå snö! Ja, det har faktiskt inte snöat här än, så det är lite konstigt!
Alice

Jag vet...

Jag vet att jag alltid får mindre läsare och så! Men huvudsaken är ju att jag tycker att det är kul att skriva! Jag har vart och åkt skridskor idag på ett födelsedags kalas och i går var jag på en fest i skolan!;) Hahaha! Det var hel kul! Jag och en vän och sen en kille var de sista som gick!!!
alice

En Video!!!

Jag gillar verkligen denna video!
Ja, hon är faktiskt min idol och sen tycker jag att det är otroligt att hon hjälper tonåringar som blir mobbade! Om du vill se sajten där man kan gå in för att söka hjälp om du blir mobbad äller du bara är nyficken så kan du gå in
Alice

Hej igen!!!!

Det var länge sedan jag skrev(typ slutet av sommarlovet)! Men jag hade mycket med skolan och så tappade jag tråden. Jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva om!!! Men nu tänkte jag att jag klarar att skriva vidare!!!!
Alice

RSS 2.0